Het IKC Team

Pascale Spieringhs
Algemeen directeur Nummereen Consultancy, Nummereen Kinderopvang en Nummereen Shared Services

Pascale onderschrijft de visie dat integraal werken bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Als professionals het kindbelang op de eerste plaats zetten is er veel meer mogelijk om kinderen in hun ontwikkeling te faciliteren. Onderwijs, opvang, zorg en welzijn vragen om een transitie. Daar wil zij haar kennis en kunde voor inzetten. Enerzijds vanuit inhoud en anderzijds vanuit ondernemerschap.

Sabine Jansen-van Zelm
Projectmanager IKC Makers

Sabine kent de kinderopvang van binnenuit en heeft jarenlange ervaring als adviseur. Ze heeft de ontwikkeling naar brede scholen indertijd op de voet gevolgd en doet hetzelfde nu met de ontwikkeling naar integrale kindcentra. Ze heeft als projectmanager reeds verschillende organisaties begeleid bij de totstandkoming van een (integraal) kindcentrum.

Veronique Lommers
Directeur Nummereen Kinderopvang en adviseur bij IKC Makers

Veronique heeft jarenlang gewerkt als directeur van een grote brede school met drie locaties. Inmiddels is zij directeur in de kinderopvang  en heeft zij in die hoedanigheid ook ervaring in deze discipline. Haar expertise en unieke kracht zitten dan ook onder meer in het samenbrengen van de werelden van onderwijs en opvang. Realiseren van integrale samenwerking tussen kinderopvang, school en zorginstanties staat bij Veronique hoog in het vaandel.